Försäljningsvillkor – Hemsida

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Här är försäljningsvillkoren när du beställer från vår hemsida:

Frakt:
När du beställer från vår hemsida så tillämpar vi enhetsfrakt med 69 kr.  Det betyder att du bara betalar 69 kr för frakten oavsett hur många artiklar du beställer. (OBS! Gäller frakt inom Sverige).
Undantag: Om det i informationen för artikeln har angetts att den verkliga frakten ska betalas. Om det i din beställning finns sådan artikel med så sänds hela beställningen mot den verkliga fraktkostnaden. Vi sänder främst med Schenker, DHL, Posten eller med  Bussgods. NORR-FYND avgör fraktsättet.
Vid leverans till utlandet får du alltid betala den verkliga frakt kostnaden.

Orderbekräftelse
När vi har mottagit din beställning kommer vi att skicka en bekräftelse till din e-postadress.

Emballage
För att spara på miljön så tillämpar vi återanvändning av emballage om det är möjligt.

Betalsätt:
Beställningar under 300 kronor skickas mot faktura under förutsättning att du uppger ett telefonnummer registrerat i eget namn på leveransadressen. Uppgifterna får inte vara skyddade, utan skall gå att kontrollera på www.eniro.se. Inbetalningskort medföljer försändelsen.

Större beställningar sänds mot förskottsbetalning.

Returer:
Du som konsument (privatperson) har enligt lagen 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Ångerfristen börjar gälla dagen efter att du har tagit emot varan. Varan ska återsändas i samma skick som när du fick den.

ÖVRIGT: Om betalning ej sker i rätt tid, påförs en påminnelseavgift om 60 kronor. Vid ej avhämtade paket debiteras en avgift på 250 kr. Reservation för slutförsäljning då flera av våra artiklar endast finns i ett fåtal exemplar. Falska beställningar polisanmäls. Genom beställning samtycker du till att registreras i vårt kundregister.

Våra artiklar är begagnade om inte annat anges. Därför så tillämpar vi vinstmarginalbeskattning (VMB). Det innebär att du som har företag inte kan dra av moms för dessa artiklar. Privatpersoner påverkas inte.

LEVERANSTID
Normalt inom tre arbetsdagar.

ÖPPET KÖP
14 dagars returrätt. Kunden betalar returfrakten om det inte är vi som är orsak till returen.

Välkommen med din beställning!

Orders from abroad.
Send an e-mail and specify what you want to order.  Contact form is available here: https://norr-fynd.se/kontakta-oss-bestall/
Payment and shipping
Delivery to foreign countries is only done with actual shipping cost and with advance payment.

Personlig Information
All personlig information som du ger oss eller som vi får kommer att hanteras av NORR – FYND som ansvarig för personlig informationen. De personliga uppgifter som du lämnar kommer att användas för att säkerställa leveranserna till dig, eventuell kreditbedömning, och att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för NORR -. FYND och kommer inte att lämnas till tredje part. Du har rätt att ta del av den information som vi har om dig. Du har alltid rätt att begära att NORR – FYND raderar eller korrigerar de uppgifter som vi har om dig. Genom att acceptera NORR – FYNDS villkor samtycker du till ovanstående.