FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Här är försäljningsvillkoren när du beställer från vår hemsida:

Frakt:
När du beställer från vår hemsida så tillämpar vi enhetsfrakt:  49 kr för böcker och tidningar och 69 kr för övriga artiklar.  Det betyder att du bara betalar 49 eller 69 kr för frakten oavsett hur många artiklar du beställer. (OBS! Gäller frakt inom Sverige).
Undantag: Om det i informationen för artikeln har angetts att den verkliga frakten ska betalas. Om det i din beställning finns sådan artikel med så sänds hela beställningen mot den verkliga fraktkostnaden. Vi sänder främst med Schenker, DHL, Posten eller med  Bussgods. NORR-FYND avgör fraktsättet.
Vid leverans till utlandet får du alltid betala den verkliga frakt kostnaden.

Emballage
För att spara på miljön så tillämpar vi återanvändning av emballage om det är möjligt.

Betalsätt:
Beställningar under 300 kronor skickas mot faktura under förutsättning att du uppger ett telefonnummer registrerat i eget namn på leveransadressen. Uppgifterna får inte vara skyddade, utan skall gå att kontrollera på www.eniro.se. Inbetalningskort medföljer försändelsen.

Större beställningar sänds mot förskottsbetalning.
OBS! Invänta alltid en orderbekräftelse från oss innan ni betalar i förskott. Varan kan vara slutsåld.

ÖVRIGT: Om betalning ej sker i rätt tid, påförs en påminnelseavgift om 60 kronor. Vid ej avhämtade paket debiteras en avgift på 250 kr. Reservation för slutförsäljning då flera av våra artiklar endast finns i ett fåtal exemplar. Falska beställningar polisanmäls. Genom beställning samtycker du till att registreras i vårt kundregister.

Våra artiklar är begagnade om inte annat anges. Därför så tillämpar vi vinstmarginalbeskattning (VMB). Det innebär att du som har företag inte kan dra av moms för dessa artiklar. Privatpersoner påverkas inte.

LEVERANSTID
Normalt inom tre arbetsdagar.

ÖPPET KÖP
14 dagars returrätt. Kunden betalar returfrakten om det inte är vi som är orsak till returen.

Välkommen med din beställning!

Orders from abroad.
Send an e-mail and specify what you want to order.
Payment and shipping
Delivery to foreign countries is only done with actual shipping cost and with advance payment.