————————————————————————————————————————

När du beställer från vår hemsida så betalar du högst 69 kr för frakten.  Det betyder att du bara betalar högst 69 kr för frakten oavsett hur många artiklar du beställer. Undantag: Om det i informationen för artikeln har angetts att den verkliga frakten ska betalas. Om det i din beställning finns sådan artikel med så sänds hela beställningen mot den verkliga fraktkostnaden. Se även våra försäljningsvillkor!
________________________________________________________________________

Följande artiklar är nytillverkade.

LAMPSKÄRM

LAMPSKÄRM

 LAMPSKÄRM.
NY LAMPSKÄRM. Blå och vit. Höjd: 15 cm. Yttermått nertill: 17 cm. Yttermått upptill 12 cm.
Artikelnummer: A-11774.
Pris: 165 kr.
Artikeln finns i vår webbutik
BESTÄLL – KLICKA HÄR!
Du kan även beställa artikeln genom att klicka HÄR!

FULGENTIN POLERMEDEL

FULGENTIN POLERMEDEL

FULGENTIN POLERMEDEL
är ett rengörings- och polermedel grundat på mineraloljor med små tillsatser av alifatiska kolväten och destillerat vatten. Blandningen av råvarorna görs i olika steg och tidsintervaller. 

Vad är då Fulgentinets fördelar?
Fulgentinets  är helt fritt från silikon, slipmedel och syror. Fritt från silikon innebär att det inte lämnar någon form av beläggning kvar på ytan när du efterpolerat. Fritt från slipmedel innebär att du kan använda det på alla hårda ytor, så ofta du önskar utan att skada ytbehandlingen.  Fritt från syror, viktigt om du använder polish på stenytor exempelvis marmor som är mycket känsligt för syratillsatser.  Fulgentin innehåller inga animaliska produkter och är aldrig testat på djur.

Allt du behöver göra är att
– fukta en trasa eller gärna trassel med Fulgentin.
– torka bort fett och smuts.
– efterpolera med torr trasa eller trassel.

Här kommer lite tips om olika användningsområden i dagens samhälle:
Hemmet: Alla slags möbler även de i skinn, målade ytor som fönsterbågar, dörrkarmar etc, köksluckor, köksmaskiner av alla slag, fönsterbänkar, innerdörrar. Ja, listan kan göras lång.
Bilen / Båten / Husvagnen: För både in- och utvändig rengöring och polering av fälgar, instrumentpanel, lackytor, förkromning, plastdetaljer mm.

Många yrkesgrupper använder Fulgentin i sin dagliga verksamhet. Möbelrenoverare, antikhandlare och museer runtom i landet rengör och vårdar sina klenoder med polishen.
Innehåller 250 ml.
Artikel nr: A-11799
Pris: 125 kr.
Artikeln finns i vår webbutik
BESTÄLL – KLICKA HÄR!
Du kan även beställa artikeln genom att klicka HÄR!